Werkzaamheden A10

In juli beginnen de wegwerkzaamheden aan de A10. Hierdoor is er mogelijk sprake van hinder.

Wegwerkzaamheden A4 en A10 deze zomer!

Tussen 22 juli en 3 augustus worden er vanwege wegwerkzaamheden grote vertragingen verwacht op de A4 en het zuidelijke deel van de ring A10.

De A4 en de A10 zijn tussen Badhoevedorp en de afslag RAI (s109) gedurende de 11-daagse afsluiting in één richting afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. De wegwerkzaamheden vinden plaats tijdens de zomervakantie wanneer er minder verkeer is, maar de extra reistijd kan nog steeds oplopen tot een uur.  Bekijk hier de precieze verkeershinder.

De treindiensten naar Amsterdam Zuid rijden gewoon door, maar er zijn wel wijzigingen in de dienstregeling, dus houd de website van de NS in de gaten. Metro’s en bussen rijden gewoon.

Meer weten over alternatieve routes, of als u bezoek of een levering van buiten de stad verwacht, kunt u terecht op de website askandgo.nl voor persoonlijk advies in het Engels en Nederlands. De website en Whatsapp-dienst zijn opgezet om reizigers te helpen bij specifieke wegafsluitingen en de medewerkers van het callcenter beschikken over actuele informatie over de situatie op de weg en in het openbaar vervoer.

De wegwerkzaamheden in Zuidas zelf maken deel uit van de voorbereidingen voor de aanleg van een tweede doorgang door het station als onderdeel van het project Zuidasdok. Dit houdt in dat de A10 wordt verbreed en ondergronds wordt gebracht en dat Station Zuid volledig wordt vernieuwd.

Terug naar nieuws & events