Wellbeing

Een gezonde werkomgeving staat bij WTC Amsterdam op nummer een. Wij stimuleren een gezonde levensstijl met een divers aanbod aan goede voeding, uitgebreide sportfaciliteiten én ruimte voor plezier. WTC Amsterdam is dé plek en community waar werk en plezier samenkomen.

Hoge standaard

WELL Gold Certificaat

WTC Amsterdam heeft het WELL Gold certificaat. En daar zijn we trots op. Met deze WELL Gold-certificering hebben we officieel een gezond gebouw, waar mensen productiever en gelukkiger zijn en zich met maximaal comfort en plezier kunnen richten op hun dagelijkse werk en welzijn.

De WELL Building Standard stelt zeven hoge kwaliteitseisen die een wetenschappelijk aantoonbaar positief effect hebben op het welzijn en gezondheid van mensen. Zoals lucht- en waterkwaliteit, natuurlijk licht, klimaat en akoestisch comfort, gezonde voeding, beweging en activiteit en geestelijke gezondheid.

Lees meer
Wij zijn er voor jou

Mindful leven

Gezondheid reikt verder dan sporten en goed eten. Als je naast lekker in je vel, ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven én heb je minder last van stress. Onze faciliteiten ondersteunen deze belangrijke balans tussen lijf en geest.

Bekijk onze faciliteiten
Word onderdeel van onze community

Socialclub

Een gezonde werkomgeving staat bij ons op nummer één. Gezelligheid en ontspanning zin een belangrijk onderdeel hiervan. Daarom organiseert Socialclub leuke, sportieve en educatieve evenementen. Sociale verbinding, gezelligheid en ontspanning zijn hierin cruciaal. Zodat jij behalve onderdeel van jouw eigen netwerk, ook onderdeel van onze community bent.

Ontdek wat we organiseren
Kom je langs? Ontdek ons gebouw
Vraag een rondleiding aan