Kantoorruimte huren Amsterdam

Een kantoorruimte huren in Amsterdam doe je bij WTC Amsterdam. Van flexplek tot volledig kantoorpaviljoen, van een vergaderruimte voor een dag of een kantoor voor de lange termijn: de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de luxe voorzieningen heb je alles dat je nodig hebt binnen handbereik. In elke fase van je onderneming is WTC Amsterdam als kantoorruimte geschikt voor jou!

Kies een kantoor dat bij jou past

Kantoorvloer

600 - 3.800 m²

Grote aaneengesloten kantoorvloer met eigen voordeur.

Unieke kenmerken:

  • Een eigen verdieping met entree op de vloer.
  • Een van de grootste aaneengesloten kantoorvloeren van Amsterdam.
  • Alle faciliteiten van het WTC tot je beschikking.

Kantoorunit

25 - 600 m²

Een ruimte precies op maat gemaakt.

Unieke kenmerken:

  • Vanaf 25 m², een unit op maat gemaakt.
  • Alle faciliteiten van het WTC tot je beschikking.
  • Helemaal naar eigen wens en smaak in te richten.

Serviced kantoor

Vanaf 25 m²

Kant-en-klaar kantoor met mogelijkheid tot extra diensten.

Unieke kenmerken:

  • Volledig ingerichte kantoorruimte of co-working plek.
  • Flexibele opzegtermijn en mogelijkheden om op- en af te schalen.
  • Alle faciliteiten van het WTC tot je beschikking.

Jouw kantoor in het hart van Amsterdam

WTC Amsterdam is hét luxe kantoorpand voor een start-up, een gevestigde onderneming of een freelancer. Wij bieden jou alles dat je nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Flexibiliteit is key voor jou als ondernemer en dat vullen we graag met je in. Maar ook voor maatwerk kom je bij ons. Kom werken in een inspirerende werkomgeving!

We hebben grote en kleine kantoorruimtes en vergaderruimtes beschikbaar, uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Perfect dus voor het organiseren van presentaties, bijeenkomsten en brainstormsessies. Als je een kantoor wilt huren in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om de ideale werkomgeving te creëren voor bedrijven van elke omvang en voor alle branches. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om jou te ondersteunen bij jouw kantoorbehoeften, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Brochure downloaden

Luxe faciliteiten

Bij het huren van een kantoorruimte bij WTC Amsterdam krijg je toegang tot moderne en stijlvolle kantoorfaciliteiten die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. In WTC Amsterdam vind je handige faciliteiten die je (werk)leven een stuk makkelijker maken, zoals fysiotherapie, een kapper, een wasserette, mondzorg en kinderopvang. Alles om jouw werkdag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast bieden we luxe faciliteiten zoals een wijnboetiek en een modern hotel. En hebben we chique en goed uitgeruste eetgelegen waar je kunt genieten van de nodige kop koffie, een gezonde lunch of een heerlijk (zakelijk) diner.

Bekijk alle faciliteiten

Kantoor op een zakelijke toplocatie

Een kantoorruimte in de bruisende Zuidas is perfect voor zowel jou als jouw klanten. WTC Amsterdam ligt op een toplocatie en is gemakkelijk bereikbaar, met goede verbindingen met het openbaar vervoer en nabijgelegen snelwegen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Het gebied rondom WTC Amsterdam heeft veel te bieden. Je vindt in dit zakelijke district tal van restaurants, cafés en winkels op loopafstand, waardoor er altijd genoeg opties zijn voor een lunchpauze of een informele zakelijke bijeenkomst. Daarnaast kun je hier gemakkelijk netwerken en samenwerken.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw zakelijke doelen en het beste uit jouw bedrijf te halen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideale kantoor in Amsterdam te huren!

Brochure downloaden
evertjan

Kennismaken?

Benieuwd naar onze kantoorruimtes, faciliteiten of de sfeer van ons gebouw? Neem contact op met Evert-Jan Tak voor een persoonlijke bezichtiging.

 

Plan een bezichtiging
Sinds 1998 zijn we met ons kantoor in gevestigd in WTC Amsterdam. Het is voor ons nog steeds de enige locatie waar zakelijk en privé echt hand in hand gaan.

Joost Fortuin

Senior Managing Director bij PageGroup

Gevestigd zijn in het WTC Amsterdam geeft elke dag weer een energieke dimensie aan de werkdag!

Monique Minkes-Elissen

Locatiemanager NL, Executive Assistant van de Raad van Bestuur

Vraag een bezichtiging aan

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag een bezichtiging aan om je kantoorwensen met ons te bespreken.