Bereikbaarheid

WTC Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De centrale ligging maakt WTC Amsterdam bij uitstek een toplocatie voor nationale en internationale bedrijven. Door de strategische ligging aan Station Zuid ben je in no time op Schiphol Airport of in het oude stadscentrum.

World Trade Center Amsterdam

Strawinskylaan 1
1077 XW Amsterdam
The Netherlands

Auto

WTC Amsterdam ligt direct aan de binnenring van Amsterdam: de A10. De A10 sluit direct aan op belangrijke knooppunten van de belangrijkste Nederlandse snelwegen richting Den Haag, Utrecht, Almere en Alkmaar. Maar ook de ontsluitingen met regionale wegen richting Centrum, de omringende stadsdelen en Amstelveen maken dat je je makkelijk door de stad verplaatst. Onze parkeergarage met ruime parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers bevindt zich onder het WTC-complex en heeft bovendien een optimale verbinding met de omliggende kantoorgebouwen.

Openbaar vervoer

WTC Amsterdam ligt op een steenworp afstand van belangrijke OV-knooppunten. Met de directe ligging aan Station Zuid ben je met de trein in 7 minuten op Schiphol Airport en binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Met de voltooiing van de Noord-Zijdlijn, lijn 52, is een belangrijke metro-verbinding tot stand gebracht waarmee ook Amsterdam Noord gemakkelijk is te bereiken. Verder vertrekken vanaf station Zuid, streekbussen, stadsbussen, spitsbussen en trams naar alle plekken in en om de stad.

Fiets

WTC Amsterdam is goed bereikbaar per fiets en heeft een eigen fietsenstalling. Daarnaast kun je je fiets gratis stallen op de volgende plekken:
• Fietsenstalling Mahlerplein
• Fietsenstalling Strawinskylaan
• Fietsenstalling Zuidplein
Voor al deze door de NS beheerde fietsstallingen geldt dat de eerste 24 uur gratis zijn en je toegang krijgt met de OV-chipkaart. Daarna geldt het dagtarief. Ook kun je abonnementen afsluiten.

Airport

Amsterdam Schiphol Airport is goed bereikbaar met de trein vanaf Station Zuid of per taxi. Het is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2018 met 71 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs). Van hieruit vlieg je naar alle delen van de wereld en naar de grote Europese hoofdsteden vertrekken meerdere vluchten per dag.

Je weg gevonden? Plan je bezoek en kom langs
Neem contact op voor al je vragen