Over ons

WTC Amsterdam wordt beheerd door CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Investment Management. Onze focus ligt op de Nederlandse markt. En dat is logisch gezien onze ambitie om regie te willen voeren op de klantbeleving in onze kantoren. Je moet de markt kennen, de lokale omstandigheden en de steeds veranderende behoeftes van je klanten en de maatschappelijke context waarin je opereert. Flexibel blijven inspelen op veranderingen, dat is onze uitdaging.

Waar we voor staan

Dutch Office Fund

Wij zijn een trots fonds dat exclusief investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele A-locaties, in toonaangevende zakelijke hubs met een uitstekende bereikbaarheid. Multi-tenant kantoren met een scala aan hoogwaardige voorzieningen. In onze portefeuille zitten smaakmakers als WTC Amsterdam, UP office building, WTC Schiphol, WTC Utrecht en Delftse Poort in Rotterdam.

Onze ambitie is om naadloos aan te sluiten op de continu veranderende wensen van onze huurders en gebruikers. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag.

Informatie over het WTC Amsterdam
Hulp bij internationaal zaken doen

WTC Nederland

WTC Nederland helpt je om jouw handel in korte tijd op te starten, met onder andere landenanalyses, marktonderzoek, handelsmissies en trainingen. Binnen ons grote regionale en internationale netwerk, hebben wij snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de lokale markten.

Meer informatie
Poort naar de wereld

WTC Association

De samenwerkende World Trade Centers in Nederland zijn het regionale middelpunt voor internationaal ondernemen. Onze ervaren Trade Associates begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. We bieden wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven we jouw internationale ondernemerssucces een vliegende start.

Meer informatie
Meer weten over ons? Maak kennis met CBRE DOF
Stel je vraag aan ons