Hello Zuidas

De Zuidas, gelegen nabij het stadscentrum van Amsterdam en de luchthaven Schiphol, is meer dan alleen een zakendistrict. Het combineert wereldlijke allure met de geborgenheid van een dorp, waar mensen werken, wonen en studeren.

De Hello Zuidas foundation vertegenwoordigt honderden bedrijven in de Zuidas en streeft naar een optimale woon- en werkomgeving. De stichting werkt samen met diverse partijen, waaronder de gemeenteraad en de NS, om de gemeenschap te versterken en een community te bouwen waar bedrijven elkaar leren kennen en een actieve rol spelen bij de opbouw van de Zuidas als toplocatie.

Bij het kantoor in WTC Amsterdam kunnen bezoekers kunnen het Engelstalige tijdschrift Hello Zuidas ophalen voor informatie over evenementen zoals food festivals en outdoor concerten, en ontdekken wat de Zuidas te bieden heeft.

 

 

Ontdek onze andere faciliteiten

Onze eersteklas faciliteiten maken het moderne leven aangenaam. Naast de vele eet- en drinkgelegenheden, zijn ook praktische services zoals een stomerij en kinderopvang aanwezig.