D&B The Facility Group

In 30 jaar tijd heeft D&B The Facility Group zich van een start-up studentenchauffeursbedrijf ontwikkeld tot een toonaangevende, multi-service facilitair dienstverlener. Uitgangspunt was (en is) de focus op de klantbeleving. Het verschil maken in details, verrassen en betekenisvolle momenten creëren die bijblijven. Gastvrijheid zit in het DNA van D&B en vind je terug in al hun in-house services. Hier is in 30 jaar niets aan veranderd.

In het WTC Amsterdam biedt D&B Security en Cleaning voor de algemene ruimten. Hiermee zorgen zij voor de dagelijkse veiligheid en (letterlijke) schoonheid van het WTC. De diensten van D&B werken nauw met elkaar samen waardoor ze snel kunnen schakelen. Een team van Cleaning- en Security hosts is dagelijks aanwezig op locatie, evenals een toegewezen contactpersoon voor alle dienstverlening en contracten.

Deze diensten zijn ook voor onze huurders beschikbaar. Je kunt bij D&B terecht voor hoogwaardige dienstverlening zoals schoonmaak, hospitality en beveiliging in de vorm van keyholding, een open- en sluitronde in je eigen kantoor, afvalmanagement, mooie beplanting, een wekelijkse verse bos bloemen, dagelijks vers fruit of postbussenservice.

Het voordeel van werken met D&B is dat je elk kwartaal één verzamelfactuur ontvangt, in plaats van meerdere facturen van verschillende leveranciers voor diverse facilitaire voorzieningen. D&B stuurt de leveranciers aan, voert de administratie en controleert de facturering. Kortom, D&B ontzorgt.

Neem contact op via wtc-cm@db.nl voor vragen; Zij komen graag met je in contact!