Zuidas Run op 1 juli 2022

Ben je klaar om te rennen? Al dat solorunnen dat je tijdens de lockdowns hebt gedaan kun je nu eindelijk goed gebruiken, want het is terug van weggeweest  – de Zuidas Run.

De Zuidas Run is op 1 juli 2022. Je kunt je inschrijven voor de 5 of 10 km race als individu of als team, en neem de familie of de rest van je collega’s mee om te kijken en mee te doen met de pret. Aan de laatste editie, in 2019, deden meer dan 2.000 lopers en 300 bedrijventeams mee!

WTC Amsterdam steunt de Zuidas Run al sinds de start in 2008 – en wij betalen dit jaar de toegangskaarten voor iedereen die bij WTC Amsterdam werkt als een speciaal ‘welkom terug’. Schrijf je in voor 1 juni.  Meer informatie vind je op https://zuidasrun.nl/wtc/

De Zuidas Run begint met een warming up sessie voor alle deelnemers, terwijl de toeschouwers kunnen genieten van een drankje en iets te eten, verzorgd door de foodtrucks. En natuurlijk is de ‘cooling down’ afterparty, met bar, dj en dans, een van de hoogtepunten van de sociale kalender van de Zuidas. Meer informatie is te vinden op de website van de Zuidas Run.

Terug naar nieuws & events