Wekelijkse yoga lessen

Elke woensdag van 12:00 – 13:00 uur

Centrale hal: podium toren 8 – boven de Social Room

Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus

Draag comfortabele kleding

Wij zorgen voor de yogamatten

Yoga is over het algemeen bekend om zijn fysieke houdingen, maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een mix van fysieke, mentale en spirituele oefeningen die zijn oorsprong vindt in het oude India en is gericht op het beheersen en kalmeren van de geest.

Yoga ter verlichting van stress

In deze lessen kun je verwachten dat je contact maakt met je lichaam door middel van zachte bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie om stress te voorkomen en te verminderen, waardoor je algehele welzijn verbetert. Stress verminderende yoga heeft vele voordelen zoals het verlagen van de bloeddruk, het tegengaan van vermoeidheid, het verbeteren van de slaapkwaliteit, het helpen van vrouwen in de menopauze, het verlichten van rug- en nekpijn, hoofdpijn en migraine. Deze les is geschikt voor alle niveaus, dus schrijf je nu in en we hopen je op de mat te zien.

 

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een datum naar keuze!

Meld je hier aan!

Yoga door Lucie

Lucie is een ervaren yogadocente die twee yogadocentenopleidingen van 100 en 200 uur heeft afgerond en al jaren yoga beoefent. Ze gaat graag verder dan de manier waarop yoga tegenwoordig wordt gezien en geeft les op een meer traditionele en holistische manier. Haar lessen bestaan niet alleen uit fysieke oefeningen (stretchen, flexibiliteit, balans) maar ook uit advies en informatie over wat yoga eigenlijk is, het chanten van mantra’s, het beoefenen van mudra’s of het werken aan de ademhaling. Waar ze echt op uit is, is het doorgeven van haar passie en het vinden van een manier om je uit te nodigen om alles volledig los te laten en alle spanningen los te laten, zowel mentaal als fysiek. Na haar les voel je je zowel ontspannen als energiek voor de rest van de dag.

Yoga door Ludo

Voor zover hij zich kan herinneren, is Ludo altijd gefascineerd geweest door bewegingsoefeningen en de verschillende manieren waarop die hem steeds gevoeliger en meer verbonden met zijn lichaam maakten. De afgelopen drie jaar heeft hij deze verbinding vooral onderzocht door middel van Yoga en Meditatie, waarbij hij zijn begrip van de relatie tussen lichaam en geest heeft verdiept en het belang heeft ontdekt van het cultiveren van een nauwere band met het hart. Vandaag, na vele uren oefenen en leren van verschillende invloeden, is Ludo blij om zijn eigen praktijk te delen en jou te begeleiden naar een meer evenwichtige en gezonde manier om met jezelf om te gaan. Als dit resoneert met jou, wacht dan niet om je plek te reserveren! Het zal een plezier zijn om deze praktijk met je te delen.

Terug naar nieuws & events