Vermaat

Bedankt WeCanteen, Welkom Vermaat

Bedankt WeCanteen, Welkom Vermaat

Is jouw goede voornemen voor 2022 om gezond te eten? Maar moet dit gezonde eten ook vooral lekker zijn? Nou, dan hebben goed nieuws!

Misschien heb je het al via via gehoord: er komt een nieuwe cateringpartner in WTC Amsterdam. Wij nemen afscheid van WeCanteen en willen hen bedanken voor de (vele!) jaren van goede service.

Wisselende Gerechten

Vanaf 1 februari is Vermaat Groep onze nieuwe Food & Beverage partner. Van harte welkom! Vermaat zal een nieuw lunchconcept “Changing Dishes” lanceren, met een gezond en internationaal assortiment. Een goede vertegenwoordiging van ons WTC-concept, denken wij zo.

In contact komen

Om kennis te maken met onze nieuwe partner kun je terecht op www.vermaatgroep.nl.

Vermaat kijkt er erg naar uit om jullie te ontmoeten! Neem contact op met Thomas via t.gregoire@vermaatgroep.nl (of 06-52471587), voor al je vragen over banqueting, kortingen of andere gewenste diensten.

Mocht je je afvragen of er nog andere veranderingen zijn met betrekking tot andere favoriete plekken? Nee. Stach, Poké Perfect, Ox&Bucks, De Blauwe Engel en Che Buono doen gewoon hun zaken.

Een goede aftrap

Om alvast vooruit te kijken naar wat lekkers, willen we alvast de aanbiedingen van de eerste week met jullie delen:

Dinsdag > de beroemde cheesecake van sterrenkok Joris Bijdendijk € 3,50

Woensdag > Vers bereide focaccia € 4.00

Donderdag > Vers bereide Indiase curry € 5.50

Vrijdag > Gezonde burger met gegrilde groenten en salade € 6.95

Soepele overgang voor jouw bedrijf? 

Voor een soepele overgang komt Vermaat graag met je in contact. Had je een kortingsovereenkomst met WeCanteen, of wil je dat met Vermaat regelen, neem dan contact op om jouw contact- en factuurgegevens te delen.

Ook over eventuele facilitaire kaarten voor medewerkers; afhalen kan vanaf 1 februari. Vermaat zal haar uiterste best doen om je zo snel mogelijk van de gewenste service te voorzien. Het aanspreekpunt is (wederom): Thomas via t.gregoire@vermaatgroep.nl (of 06-52471587) tot we – in de nabije toekomst – met plezier meer nieuwe collega’s aan je mogen voorstellen.

Terug naar nieuws & events