Teambuilding: Project Arrow

Donderdag 25 februari 2021

Maak je borst maar nat… Een hilarisch online event waarbij verbinding en samenwerking centraal staan staat voor jou en je collega’s klaar.

In teams van 4-5 personen, waarin de spelers digitaal verbonden zijn, gaan jullie in de game app de strijd met elkaar aan. Iedere speler binnen een team is een van de bekende wereldleiders, zoals: Donald Trump, Vladimir Putin, Xi Jin Ping, Angela Merkel of Boris Johnson. jullie krijgen vraagstukken, puzzels, raadsels en hersenkrakers voor de kiezen waar je punten en aanwijzingen mee kunt verdienen voor het team. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, scoor zoveel mogelijk punten en jullie komen als winnend team uit de strijd!

Zijn jullie met minder collega’s? Geen probleem, wij regelen dit voor jullie. Het spel wordt in het Engels gespeeld. We starten dit keer wat eerder dan jullie van ons gewend zijn, maar dit is een teambuildingsevent en helpt je bij je werk, dus je baas vindt dit vast oke!

Donderdag 25 februari
Start 16.00 uur
Online in Teams

Meld je aan voor dinsdag 23 februari. Ben je met minder dan 4 collega’s? Je kunt nog steeds meedoen, wij regelen dit. Meld je snel aan!

Terug naar nieuws & events