New art

Expositie van 1 januari tot 1 maart 2022

Vanaf nu is het geweldige werk van kunstenaars Carlies Mol en Dorette Gilling te zien in WTC Amsterdam. Hun kunstwerken maken deel uit van een kunstuitwisselingsprogramma dat uiteenlopende kunstenaars in staat stelt hun kunst in ons gebouw te exposeren.

Fine Art fotografie uit het Midden-Oosten

Fotografe Carlies Mol brengt op een kleurrijke, soms minimalistische, maar altijd menselijke manier het dagelijks leven in het Midden-Oosten in beeld. Het dagelijkse leven is zo gefotografeerd dat het de aandacht trekt door de strakke composities en kleuren. De foto’s oordelen niet, maar nodigen uit om verder te kijken dan politieke of religieuze constructen. De foto’s zijn gemaakt in Iran, Koerdisch Irak, Libanon, Israël en Palestina.
Ontdek hier meer over Carlies Mol

Natuur als inspiratiebron

Voor beeldend kunstenaar Dorette Gilling vormt de natuur haar grootste inspiratiebron. In haar werk verweeft zij graag sobere landschappen, ruwe materialen en woestheid tegenover verfijning en subtiliteit. Gilling creëert nieuwe vormen van traditionele vazen en architectonische elementen. Zij laat graag haar fantasie de vrije loop en werkt in haar atelier met engelengeduld aan objecten, die daar langzaam maar zeker tot leven komen.
Ontdek hier meer over Dorette Gilling
Terug naar nieuws & events