Meet Birgit Heliczer

Een warm welkom voor onze nieuwe Junior Commercial Manager: Birgit Heliczer. Birgit is sinds 1 januari lid van het WTC Amsterdam beheer team. Hoe haar dag eruit ziet en wat haar band is met WTC Amsterdam? Wij vroegen het haar.

“WTC Amsterdam staat weer in bloei.”

Birgit Heliczer

Junior Commercial Manager

Ondersteunende rol bij verhuur van kantoorruimtes 

Als Junior Commercial Manager heeft Birgit een ondersteunende rol bij de verhuur van kantoorruimtes. Zo stelt ze huurovereenkomsten op en coördineert alle bijkomende processen na het sluiten van deze overeenkomsten. 

 Geen dag is hetzelfde 

Het leuke aan haar werk vindt ze het werken met veel verschillende mensen. Geen dag is hetzelfde. “Ik vind het fijn om nieuwe verhuurders te verwelkomen en te begeleiden naar hun toekomstige nieuwe werkomgeving en van alle gemakken te voorzien. Ook vind ik het leuk om contact te onderhouden met zittende huurders en deze van alle services die CBRE te bieden heeft, te voorzien. Daarnaast spelen er leuke en interessante ontwikkelingen in en rondom het WTC, waarbij de gebruiksfunctie van het pand op een duurzame manier geoptimaliseerd wordt. We gaan mee met de tijd!” 

 Favoriete plek: de bakker 

Aangezien Birgit erg van lekker eten houdt, is haar favoriete plek de bakker aan het Zuidplein. Ze verkopen vers brood, koeken, taartjes, hartige versnaperingen, kortom alles wat nodig is voor een lekkere snack of lunch in de pauze. “Ik verwacht dat er in de toekomst nog meer favoriete plekken bij gaan komen!” 

 Een leuk weetje over Birgit: “Het afgelopen jaar wilde ik eigenlijk mijn eigen bloemenwinkel openen, maar de tijd zat niet mee. Wellicht dat de winkel er ooit nog gaat komen en wie weet in het WTC!”  

 We wensen Birgit heel veel succes en natuurlijk plezier bij WTC Amsterdam.  

Terug naar nieuws & events