Kick-off event GasTerug: zet je in voor een beter klimaat!

Zet je in voor een beter klimaat! Doe mee aan het kick-off evenement van Actienetwerk GasTerug, georganiseerd in samenwerking met Socialclub. Tijdens deze kick-off delen we inspirerende inzichten, bespreken we innovatieve strategieën en plannen we concrete acties om ohet energieverbruik in onze regio te verminderen.

Als huurder van WTC Amsterdam ben je van harte uitgenodigd om samen met je collega’s deel te nemen aan het Kick-off event van Actienetwerk GasTerug! Of je nu een huurder, professional, bedrijfseigenaar of beleidsmaker bent, jouw aanwezigheid en bijdrage zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we de MRA leiden in duurzame energie-initiatieven en een positieve impact hebben op ons milieu. Ook Frank Folkers, Technical & Facility Director bij WTC Amsterdam, is aanwezig om ons te vertellen over de verduurzaming van  WTC Amsterdam. Samen gaan we een nieuwe fase in met als doel energiebesparing te omarmen en te integreren in de MRA-community.

 

Tijdens deze kick-off:

  • Ontvang je inzichten van experts op diverse gebieden die hun kennis en ervaringen delen over energiebesparing en actie ondernemen voor een betere wereld;
  • Verken je innovatieve duurzame oplossingen en initiatieven op onze energiemarkt én leer je hoe jij kunt bijdragen aan een groenere toekomst;
  • Netwerk je met gelijkgestemden, deel je ideeën en verken je samenwerkingsmogelijkheden om een betekenisvolle impact te creëren.

 

Praktische informatie:

  • Datum: 5 oktober
  • Tijd: 15:00 tot 18:00 uur
  • Locatie: WTC Amsterdam, Strawinskylaan 1

Meld je vóór 4 oktober aan om je plek te verzekeren. 

Terug naar nieuws & events