Health Week

Na het grote succes van Dutch Week is het nu tijd voor Health week!
Van 9 t/m 16 juni staat heel WTC Amsterdam in het teken van gezondheid. Met vele leuke, insprirerende en uiteraard sportieve activiteiten, is er voor ieder wat wils en alles is gratis voor alle WTC-ers.

Wil je als eerste al het nieuws van Socialclub ontvangen? Meld je aan voor de Socialclub nieuwsbrief via deze link.

In de aanloop naar Health Week

WTC Hardloopclub

Hou jij ook zo van hardlopen? Socialclub organiseert in samenwerking met Urban Gym Group hardloopclubs die een 6-weeks voorbereidingsprogramma voor de Zuidas run aanbieden. De hardloopclubs zijn 2 mei gestart maar we hebben nog enkele plekken over.

Er zijn 2 trainingsmomenten, dinsdagavond 17:30 – 18:30 uur en donderdag tijdens de lunch 12:00 -12:45 uur, je kunt op een van deze of beide tijdstippen meedoen. Locatie: voor Clubsportive. De loopclubs zijn voor beginnende en gevorderde lopers. Een ijsbad is inbegrepen in de training! Meld je hier aan voor de WTC hardloopclub.

 

Gratis e-bike testen

Denk je er al een tijdje aan om op de fiets naar je werk te gaan en om hiervoor een e-bike aan te schaffen? In samenwerking met de Green Business Club hebben we een unieke actie; 2 weken gratis een e-bike testen. De enige voorwaarde om mee te doe is dat je meer dan 10 km van WTC Amsterdam woont. Meld je snel (voor 1 juni!) aan voor deze actie, want er zijn slechts 10 fietsen!

Vrijdag 9 juni

Rope for Hope

We trappen Health Week af met Rope for Hope.

Daag jezelf uit met de “Rope for Hope” challenge tijdens Health Week. Abseil 105 meter vanaf WTC Amsterdam en steun Make-A-Wish! Geniet van adembenemende uitzichten en laat je aanmoedigen door enthousiaste toeschouwers, terwijl je bijdraagt aan het vervullen van de dierbaarste wensten van kinderen met ernstige ziekten.

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus registreer je nu en ontvang een deelnemerspakket met kledingadvies en kortingsbonnen van lokale ondernemers. Mis deze unieke ervaring niet!

Schrijf je nu in
Maandag 12 juni

Healthy kick-start

Kom op maandag 12 juni tussen 8 tot 10 uur naar de Centrale hal van WTC Tower ABC voor een gezonde start van de week – verse smoothies en vitamine shots! Klim op een van onze smoothiefietsen en maak een ritje voor je eigen smoothie. Aanmelden is niet nodig.

Maandag 12 juni

HYROX - fitness race

Voor de échte sportliefhebbers hebben we HYROX! HYROX is een internationaal fitnessconcept met ongeveer 50 evenementen per jaar over de hele wereld. Bij een HYROX loop je 8 kilometer en tussen elke kilometer doe je een functionele beweging (lunges, burpees, farmers carry e.d.). Je kunt ook een halve HYROX doen, samen met een buddy of een kwart, samen met 3 collega’s of vrienden.

Kom en doe mee met onze 45 minuten bodyweight workout om 17.00 uur gegeven door een van onze beste leraren Tom! .

Schrijf je in voor Hyrox
Dinsdag 13 juni

Food market

Op dinsdag 13 juni tussen 12:00 – 14:00 uur is er in de Centrale hal van Toren ABC een healthy food market en terwijl je deze markt bezoekt en geniet van al het lekkers, kan je luisteren naar een Mindful concert van het conservatorium.

 

Aanmelden is niet nodig

Dinsdag 13 juni

Lezing eiwittransitie

Wist je dat 30% van de CO2-voetafdruk van een typisch Zuidas-bedrijf wordt veroorzaakt door de voedselconsumptie? En dat het merendeel daarvan wordt veroorzaakt door de consumptie van dierlijke eiwitten? Ook consumeert een gemiddelde Nederlander 40% meer vlees dan het Nederlands Voedingscentrum adviseert. Meer plantaardig eten is dus goed voor de planeet, de dieren en jou! Wil je meer weten? Doe mee met de Young Green Business Club, bij onze presentatie tijdens de Social Health Week! En ervaar zelf hoe lekker een plantaardige lunch kan zijn.

De presentatie zal plaatsvinden in het auditorium, Conference Center (begane grond; achter de lift van toren F & G) op dinsdag 13 juni om 12.15 uur.

Aanmelden presentatie Eiwittransitie
Dinsdag 13 juni

Padel

Ben je een vervent padelspeler? Of heb je het nog nooit gespeeld en wil je het eens proberen? Padel is een fantastische sport die makkelijk te leren is, voor iedereen toegankelijk en vooral heel leuk!

Niemand minder dan Nicole Beumer, bondscoach van het Nederlands squashteam is haar eigen evenementenbedrijf begonnen en zal ons leren spelen.

Meld je aan voor onze padelclinic, ‘wedstrijd’ en borrel . We starten om 16.45 uur bij XNRGY Club Amsterdam.

Aanmelden voor padel
Woensdag 14 juni

Stoelmassage

Kunnen jouw schouders en rug wel wat aandacht gebruiken en ben je toe aan een energy boost van 10 minuten? Boek dan nu je stoelmassage sessie. Deze worden aangeboden tussen 10:00 en 16:00 uur.

Boek hier je stoelmassage
Woensdag 14 juni

Yoga

Breek de week met een uur bezinning en uitdaging.

Voor iedereen die van yoga houdt, hebben we een les gepland van 12:00 – 13:00 uur.

Schrijf je in voor Yoga
Donderdag 15 juni

Lunch walk met Gids

Er even tussenuit met de lunch? Loop en lunch met ons mee!
Onze gids brengt ons naar de mooiste plekken in de omgeving. De wandeling duurt 30-45 minuten.

Loop mee met de lunchwalk
Donderdag 15 juni

Mindgym - Wouter de Jong

Transformeer je leven door controle te krijgen over je geest! Doe mee aan een mindgym evenement. We beginnen om 17.15 uur met gezonde drankjes aan thematafels – boost je (mentale) fitheid. Om 18.00 uur hebben we onze keynote spreker Wouter de Jong. Onder leiding van Wouter kun je je mentale fitheid verbeteren en ongeëvenaard succes boeken. Je ervaart de nieuwste inzichten en praktische oefeningen waarmee je meer focus, rust en energie krijgt. Na afloop kun je aanschuiven voor 0,0% drankjes en een gezond streetfood diner

Locatie: auditorium, Conference Center (begane grond; achter de lift van toren F & G).

 

Reserveer voor Mindgym
Vrijdag 16 juni

Zuidas Run

Ben je klaar voor wat actie? Op de laatste dag van Health Week hebben we de befaamde Zuidas Run. Er is een 5 km en een 10 km parcours. Je kunt je individueel inschrijven, of met je collega’s als team.

Ook dit jaar is WTC weer officieel partner en kunnen we gratis kaarten beschikbaar stellen voor WTC-ers. Dus heb je zin in een sportieve uitdaging en een welverdiend feestje na afloop? Schrijf je dan nog in via de rode knop onderaan.

Als je deelneemt ontvang je een speciaal voor WTC ontworpen hardloopshirt. Ben je toch verhinderd, dan zijn we genoodzaakt 35 euro in rekening brengen.

Motiverende speech Mitch Valize

Voordat we naar de start van de Zuidas run gaan, starten we met een motiverende speech van Mitch Valize, paralympisch handbiker. Kom om 17.30 uur naar de Socialroom in de centrale hal van Toren ABC en zorg dat je  je harlooop outfit met je WTC Amsterdam running shirt al aan hebt . Om 18.00 uur lopen we met z’n allen naar de start.

Tickets Zuidas Run
Terug naar nieuws & events