Giving Tree Kick-off event
Maandag 4 december
16:45 - 18:00 uur

December is de maand van geven! En met de Giving Tree kan je bijdragen aan een mooie Kerst voor kinderen die het echt nodig hebben door hen een leuk kerstcadeau te geven en zo een sprankje vrolijkheid en licht bieden in de donkere dagen voor Kerst. Kinderen, die alleen en zonder familie zijn, een gevoel geven dat er mensen zijn die aan hen denken. Maandag 4 december trappen we deze actie gezamenlijk af met de directeur van Pluryn en zorgen wij voor een glaasje bubbels, iets lekkers en een Kerstkoor rondom  de ‘Giving Tree’.

Hoe?

In de ‘Giving Tree’ kerstboom in de centrale hal van toren ABC worden 100 speciale ballen gehangen. Pak in de week van 4 tot en met 15 december één van deze speciale ballen en vind hierin een kaartje met een cadeau wens van één van de kinderen. Koop dit cadeau en draag bij aan een mooie Kerst voor deze kinderen! Je kan het cadeau laten inpakken bij het Servicepoint van toren ABC; de hostess van Hoff pakt dit graag in een duurzaam pakpapier voor u in.

Lever het cadeau uiterlijk dinsdagochtend 19 december in bij het servicepoint en de community managers Eva & Annemarie zorgen ervoor dat deze cadeaus bij de kinderen in Pluryn de Beele in Voorst terechtkomen. Hiervan wordt een waardevolle compilatievideo gemaakt welke wij met alle huurders achteraf zullen delen.

De motivatie vanuit Socialclub is het gevoel van saamhorigheid creeren, sámen met onze huurders iets goeds doen en in deze donkere dagen laten zien dat we ook maatschappelijk betrokken zijn. Dus doe jij ook mee?

Over Pluryn

Pluryn biedt behandeling aan jongeren met complexe problematiek. Dat doen ze zo dicht mogelijk bij huis, zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Soms kunnen kinderen tijdelijk niet thuis blijven wonen. Bij een behandelcentrum kunnen zij dan verder werken aan hun toekomst en ontwikkeling. Pluryn telt meerdere jeugdlocaties in verschillende regio’s. Ze verblijven dan in een rustige omgeving waarin ze afwisselend onderwijs, behandeling en therapie volgen.

Bezoek de website
Terug naar nieuws & events