Giving Tree
Elke dag

Met het Giving Tree-initiatief draag je bij aan een vrolijke kerst voor kinderen in Pluryn de Beele door ze een hartverwarmend cadeau te geven. Klaar om wat warmte en licht te verspreiden tijdens de donkere dagen voor de feestdagen? Steek tijdens de Sustainable Festive Week een helpende hand uit naar kinderen die alleen zijn, zonder familie, door hen een blij te maken met een mooi kerstcadeau.

In de centrale hal van Toren ABC is de Giving Tree kerstboom versierd met 100 unieke kerstballen. Elke kerstbal bevat een kaartje met een cadeauwens van een van de kinderen. Tussen 4 en 15 december kun je een van deze speciale kerstballen kiezen. Koop het aangegeven cadeau en draag bij aan een plezierige kerst voor deze kinderen! Wist je dat we tijdens deze periode ook een inpakservice hebben? Bij het Servicepunt in Toren ABC pakt de hostess van Hoff graag je cadeautje in met duurzaam inpakpapier.

Lever je cadeau in bij het Servicepunt vóór dinsdagochtend 19 december. Community Managers Eva & Annemarie zorgen ervoor dat alle cadeaus de kinderen in Pluryn de Beele in Voorst bereiken. Met deze actie wil de Socialclub een gevoel van saamhorigheid verspreiden, waardoor we samen een positieve impact kunnen hebben met alle huurders in WTC Amsterdam. Doe je mee?

Over Pluryn

Pluryn biedt behandeling aan jongeren met complexe problematiek. Dat doen ze zo dicht mogelijk bij huis, zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Soms kunnen kinderen tijdelijk niet thuis blijven wonen. Bij een behandelcentrum kunnen zij dan verder werken aan hun toekomst en ontwikkeling. Pluryn telt meerdere jeugdlocaties in verschillende regio’s. Ze verblijven dan in een rustige omgeving waarin ze afwisselend onderwijs, behandeling en therapie volgen.

Bekijk de website
Terug naar nieuws & events