Feestelijke aftrap van de feestmaand: Frosty Fair op het Zuidplein

Het is bijna december en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Om het feestseizoen op een spectaculaire en sprankelende manier in te luiden, organiseert het WTC Amsterdam een sfeervolle Frosty Fair op het Zuidplein. Dit gezellige evenement vindt plaats van dinsdag 28 t/m donderdag 30 november. Je bent elke dag tussen 11.00 en 19.00 uur welkom.

Wat kun je verwachten?

Ontdek een scala aan smaken met heerlijke hapjes en drankjes van diverse foodtrucks. Denk aan winterse lekkernijen, warme (alcoholvrije) glühwein om de kou te trotseren en een heerlijke, feestelijke sfeer. Laat je verrassen door de gezellige versieringen op het Zuidplein!

Kick-off voor Sustainable Festive Week

De Frosty Fair is de pre kick-off voor de Sustainable Festive Week. Dit belooft een week vol duurzame en feestelijke activiteiten te worden, georganiseerd door de Socialclub van het WTC Amsterdam, voor al onze huurders.

Dus: zet 28 t/m 30 november in je agenda en kom in de feeststemming op het Zuidplein om samen met collega’s te genieten van de Frosty Fair. It’s the most wonderful time of the year!

Terug naar nieuws & events