Dress for Success

Kleding doneren? Wij ontvangen graag een miskoop of een item met label er nog aan. Met jouw miskoop maak je anderen heel blij! De kleding moet sollicitatiewaardig zijn (eigentijds en modern) maar vooral in goede conditie en schoon (gewassen/gestoomd).

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatieoutfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success.

Dress for Success stuurt mensen in een misschien wel door jou aangeboden passende outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst!

Je kunt je kledingstukken inleveren in de Socialroom. Hier staat in de week van 4 t/m 8 december een speciaal inleverpunt van Dress for Success.

Terug naar nieuws & events