Back to work week

Na het grote succes van Health Week is het nu tijd voor de Back to work week!
Van 11 t/m 15 september staat heel WTC Amsterdam in het teken van Back to work. Met vele leuke, insprirerende en uiteraard sportieve activiteiten, is er voor ieder wat wils en alles wordt volledig aangeboden door Socialclub.

Wil je als eerste al het nieuws van Socialclub ontvangen? Meld je aan voor de Socialclub nieuwsbrief via deze link.

Maandag 11 september

Back to work week Kickstart

Zijn jouw schoenen na deze zomer toe aan een opfrisbeurt? Neem plaats in onze comfortabele stoelen en laat je schoenen behandelen door één van onze shiners, met de beste hoogwaardige natuurlijke producten. Geef je schoenen de aandacht die ze verdienen!

Zowel voor sneakers als nette schoenen.

Locatie: Entree Zuidplein – naast Stach
Tijd: 08:30 – 12:30 uur

Inschrijven niet nodig.

Maandag 11 september

Back in shape workout

In samenwerking met TRNSFRM presenteren we de Back in shape workout – de perfecte mix van fysieke training en het opbouwen van verbinding!

Met een leuke workout waarbij lichaam en geest worden aangesproken, zullen we elkaar in staat stellen om nieuwe doelen te bereiken. Of je nu een doorgewinterde fitnessfanaat bent of een nieuweling die staat te popelen om te beginnen, deze sessies zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Het is tijd om je in het zweet te werken, elkaar te steunen en te genieten van teamwork!

Locatie: Beatrixpark
Meeting point: Servicepoint Tower Ten
Tijd: 17:00 – 18:00 uur

Schrijf je nu in
Maandag 11 september

Smartphone fotografie workshop

Deze workshop wordt gegeven door Jeroen Swolfs, hij is een professionele straatfotograaf en bekend van zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World, dat te zien is voor Atrium op Zuidas. Voor Streets of the World reisde hij in 7 jaar naar 195 landen vast te leggen wat wij als mensen over de hele wereld delen.

Met zijn platform Photo Class richt hij zich volledig op smartphone fotografie. In deze workshops leer je hoe je je smartphone-fotografievaardigheden kunnen maximaliseren en hoe je perfecte foto’s kunt maken om je mooiste momenten vast te leggen en een smartphone-fotografieprofessional te worden!

Wat ga je doen?

  • Introductie met essentiele tips & trucs
  • Bezoek aan de fototentoonstelling Streets of the World
  • Opdracht à la ‘Het Perfecte Plaatje’
  • Tijdens de borrel presenteert Jeroen de beste foto’s van alle deelnemers a la ‘Het Perfecte Plaatje’

Locatie: Socialroom toren ABC
Tijd: 17:00 – 19:00 uur

Aanmelden Smartphone Workshop
Dinsdag 12 september

Presentatie expositie 100% Mensch

Momenteel vindt in WTC Amsterdam de expositie van ‘100% Mensch’, een serie portretten van legendarische mensen uit de geschiedenis plaats. Ze vertellen hun verhaal en bieden zo een historisch LGBTQ+ perspectief. Van Leonardo da Vinci tot Freddie Mercury en van Florence Nightingale tot Marlene Dietrich. De portretten, speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt door internationale kunstenaars, zijn te bewonderen in de centrale hal van toren H/I.

Pride maand
We organiseren de tentoonstelling om twee goede redenen. Ten eerste kijken we terug op Pride maand, een themamaand waarin speciale aandacht werd besteed aan de positie, emancipatie en acceptatie van de LGBTQ+ gemeenschap. Tegelijkertijd biedt de expositie een feestelijk decor voor de Back the work week waarin we het thema inclusiviteit & diversiteit, een belangrijk thema in stadsdeel Zuidas, verder willen omarmen.

Tijdens de Back to work week vliegt de directeur van Projekt 100% Mensch in vanuit Duitsland om een exclusieve presentatie te geven over deze expositie. We trakteren iedereen op een speciale LHBTIQ+ mocktail en snack!

Locatie: Centrale Hal toren H/I
Tijd: 12:00 – 13:00 uur

Schrijf je in voor 100% Mensch
Dinsdag 12 september

Tafeltennis clinic en toernooi met Bettine Vriesekoop

We weten dat jullie allemaal heel enthousiast zijn om te tafeltennissen in onze Socialroom. Nu is je kans! Eén van de activiteiten tijdens de Back to Work Week is een tafeltennistoernooi! Bettine Vriesekoop, Europees tafeltenniskampioen zal ons een korte clinic geven. Daarna houden we een toernooi. Ben je competitief en wil je meedoen? We hebben slechts 32 plekken beschikbaar. Schrijf je snel in!

Ben je zelf geen tafeltenniskampioen? Kom vooral je collega’s aanmoedigen!

Programma:

17.00 uur – Inloop
17.15 uur – Inspirerende lezing Bettine Vriesekoop
17.45 uur – Clinic Bettine Vriesekoop
18.15 uur – Spelen
19.30 uur – Einde

Locatie: Socialroom toren ABC
Tijd: 17:00 – 19:30 uur

Schrijf je in:
Woensdag 13 september

Yoga

Ook tijdens deze Socialweek hebben wij een Yoga gepland. Yoga vermindert stress, versterkt je lichaam, helpt angsten overwinnen en versterkt je immuunsysteem. Moeten we nog meer zeggen? Je kunt je inschrijven voor een yogales tijdens je lunchpauze in WTC Amsterdam.

Heb je een eigen yoga mat? Neem deze dan bij voorkeur mee, zodat we voor iedereen een yoga mat hebben!

Locatie: Tower Ten
Tijd: 12:00 – 13:00 uur

 

Schrijf je in voor yoga
Woensdag 13 september

Salsa workshop mét sangria en pincho's

Als onderdeel van de Back to work week bieden we met veel plezier een Salsa-workshop voor beginners, verzorgd door Salsa Zuidas. Of je nu voor het eerst danst of je danspasjes wilt opfrissen, onze ervaren instructeurs begeleiden je door de ritmische passen en zinderende energie van Salsa. Maak je klaar om je week op te vrolijken met de aanstekelijke beats en gepassioneerde geest van deze Latin-dans. Salsa Zuidas is het nieuwste bruisende sociale danscentrum in Amsterdam.

Bij Salsa Zuidas zijn ze toegewijd aan het creëren van een levendige en inclusieve sfeer waar dansers van alle niveaus samen kunnen komen om de wereld van Latin Dance te verkennen. Of je nu Salsa, Bachata of andere opwindende dansstijlen wilt leren, Salsa Zuidas is de perfecte plek om in contact te komen met andere dansliefhebbers en jezelf onder te dompelen in de fascinerende ritmes van Latijnse muziek. Salsa dansen heeft een positieve invloed op de dynamiek op de werkplek door het verbeteren van communicatievaardigheden en het bevorderen van een groeimindset ten aanzien van het omgaan met fouten. Zowel mannen als vrouwen profiteren van deze ervaring en bevorderen creativiteit en innovatie, wat uiteindelijk leidt tot een meer samenwerkende en innovatieve werkomgeving.

Geniet van de energieke muziek, de sangria en de pincho’s!

Locatie: Socialroom toren ABC.
Tijd: 17:15 – 18:30 uur

Aanmelden voor salsa workshop
Donderdag 14 september

Back in shape workout

Heb je afgelopen maandag je agenda niet kunnen vrijmaken om mee te doen met deze workout óf vind je het zo leuk dat je nog een keer wilt meedoen. Dat kan!

Locatie: Beatrixpark
Meeting point: Servicepoint Tower Ten
Tijd: 12:00 – 12:45  uur

Reserveer je plek
Donderdag 14 september

Blinddate business speeddate gehost door Victor Abeln (van First Dates tv)

Dit is een oproep aan alle salesprofessionals werkzaam in het WTC!

Heb je wel eens nagedacht over hoeveel leads er in je eigen pand kunnen zijn?
Wist je dat er in het WTC 350+ bedrijven gevestigd zijn?
Er zo’n 8000 mensen werken?
Die mensen allemaal weer een groot netwerk hebben waar zij jou mee kunnen verbinden?
Het zou toch wel gek zijn als je daar geen tijd in steekt.

Dus grijp deze kans aan om in korte tijd zo’n 12 andere salesprofessionals te ontmoeten met allemaal een grote achterban waar jij na dit event mee kunt scoren bij je collega’s!

Uiteraard zorgt Victor Abeln voor een speciale ‘Zuidas Connection’ of ‘Networking Nectar mocktail en een overheerlijke lunch.

Locatie: Centrale hal toren ABC
Tijd: 12:00 – 13:30 uur

Meld je hier aan!
Donderdag 14 september

Inclusivity 23 - het inclusiviteits event i.s.m. Vebego

Samen een inclusieve Zuidas creëren! Een coproductie tussen Socialsclub en Vebego, Inclusivity 23.

Het tekort aan arbeidskrachten groeit. Bedrijven zijn door de MVO-richtlijn verplicht om vanaf 2024 te rapporteren over hun impact op mens en milieu. Met dit event gaan we een beroep doen op jouw verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Meld je aan en help mee om de Zuidas te transformeren in een inclusieve werkomgeving. Samen maken we het verschil!

Programma:

16.30 uur – Inloop
17.00 uur – Ontvangst door Ton Goedmakers CEO Vebego
17.05 uur – Motiverende spreker I AM REDO
17.30 uur – Talkshow met wethouder Rutger Groot Wassink, Tessa van Soest, Sven Bloem en Erik Peekel
18.15 uur – Netwerkborrel met live muziek van Twips!

Locatie: Auditorium, Conference Center (begane grond: achter de lift van toren F&G).

Tijd: 16:30 – 19:30 uur

Meld je aan voor Inclusivity 23
Vrijdag 15 september

Lunch walk ARTZUID

Daan van de Kamp – Ligtvoet (44) werkt al 20 jaar in de Nederlandse horeca als sales director, presentator, moderator en professionele reisleider. Hij maakt graag contact met mensen door interessante verhalen te vertellen over zijn favoriete stad, Amsterdam!

Tijdens de Back to work week gidst Daan ons tijdens een tour bij een van de mooiste tijdelijke buitententoonstellingen van Amsterdam; de tweejaarlijkse Amsterdamse Beeldhouwkunst, ARTZUID. De tentoonstelling is dit jaar samengesteld door de bekende Nederlandse schilder Jasper Krabbé en bevat in totaal 50 sculpturen. Je bezoekt een selectie van de sculpturen en leert meer over de kunstenaars. Het is een lunch walk dus wij zorgen voor lunchtasjes voor onderweg.

Meetingpoint: entree toren ABC -voor Stach (Zuidplein)
Tijd: 12:00 – 13:00 uur

Schrijf je in voor de tour ART Zuid
Vrijdag 15 september

Ladies Lifestyle Event

Op vrijdag hebben we een evenement voor alle vrouwen van WTC Amsterdam! We nodigen je uit in de socialroom voor een leuke middag met stylingtips van Miranda van Commenée, haarexperts van Dyson, visagist van Express yourself en exclusieve  merken die hun zakelijke kleding, hakken en tassen zullen verkopen. Na een korte intro door Miranda van Commenée, styliste en personal shopper, ben je vrij om de verschillende pop-up stores te bezoeken van:

Naast inspiratie voor je business look, is er ook ruimte voor je mind. Via HAPPY ontdek je in 15 minuten waar jouw startpunt voor meer geluk zit met expert Rachelle Hensgens-Kock MSc van Field of Faith. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van mooie kortingen op deze merken!

Heb je advies nodig of ben je gewoon enthousiast over de kortingen? Wacht niet langer en schrijf je hier in!

LocatieL: Socialroom toren ABC
Tijd: 16:00 – 18:00 uur

Meld je aan
Terug naar nieuws & events