Abseilen vanaf WTCA

Heb jij zenuwen van staal? En wil je graag bijdragen aan een goed doel? Dan is abseilen vanaf WTC Amsterdam wat voor jou!

Heb jij zenuwen van staal? En wil je graag bijdragen aan een goed doel? Dan is abseilen vanaf WTC Amsterdam wat voor jou! Op vrijdag 10 juni kun je letterlijk een sprong in het diepe maken. Maar dan moet je eerst wel even een mooi bedrag voor de Make-a-Wish foundation bij elkaar verzamelen. 

Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland zet zich al jaren in om de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Dit jaar organiseert de Stichting het unieke event Rope for Hope. Ervaren abseilers én onervaren waaghalzen zonder hoogtevrees kunnen zich laten sponsoren om op vrijdag 10 juni 2022 vanaf de iconische gebouwen WTC Amsterdam, Rotterdam of The Hague af te dalen.

 

Deelnemen aan Rope for Hope
Meedoen aan Rope for Hope kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om solo te abseilen voor een minimaal sponsorbedrag van € 1.000,-. Voor duo’s die tegelijk willen afdalen, is een sponsorbedrag van € 2.500,- als minimum doel vastgesteld. Maar ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren via de challenge your boss actie, waar een minimaal sponsorbedrag van € 5.000,- aan is verbonden. Alle deelnemers worden (ongeacht hun ervaring) begeleid door gecertificeerde professionals.

Wil jij ook meedoen? Ga dan naar: www.makeawishnederland.org/rope-for-hope voor meer informatie.

Met de donaties vervult Make-A-Wish de liefste wensen van ernstig zieke kinderen zoals boswachter worden, prinses zijn in een écht kasteel of lopen op de maan.

Terug naar nieuws & events