World Trade Center Amsterdam organiseert de Lunch of Love. We brengen Amsterdam-Zuid samen: vrienden, collega’s, buren, professionals en ondernemers. Iedereen is welkom om aan te schuiven voor deze heerlijke lunch in combinatie met verrassende gesprekken en waardevolle connecties. Wij nodigen jou uit om op 14 februari het hart van de Zuidas samen met ons sneller te laten kloppen! Reserveer snel je stoel en schuif gezellig aan. Wij houden een plekje voor jullie vrij.

Meer dan een lunch

Eat. Share. Connect.

Wij zetten op 14 februari onze deuren open voor iedereen. Neem plaats aan onze lange lunchtafel en laat je verrassen met een heerlijke lunch. Voel je welkom bij ons en nodig je collega, buur of vriend(in) uit en geniet kosteloos van alles dat langskomt. Want zoals het gezegde luidt: liefde gaat door de maag.

De Lunch of Love is hét moment om nieuwe banden te smeden en bestaande te versterken. Het is niet alleen een maaltijd, maar ook de ultieme kans om goed eten te combineren met verrassende gesprekken en waardevolle connecties. Neem plaats naast mensen die je nog nooit hebt ontmoet, collega’s waarmee je alleen begroetingen hebt uitgewisseld of omwonenden die je dagelijks voorbij ziet lopen. Want samen maken we de Zuidas the place to connect. 

Bekijk het menu
Lunch of Love

Praktische informatie

  • Gratis lunch van 12.00 – 13.00 uur
  • 12.00 uur: Welkom bij WTC Amsterdam! Schuif gezellig aan onze lange tafel aan.
  • 12.30 uur: Na een hartverwarmende opening van de lunch, genieten we samen van bites, snacks, hapjes en drankjes.
  • Locatie: WTC Amsterdam aan de Strawinskylaan 1 in Amsterdam
  • Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis.
  • Graag vooraf je stoel reserveren zodat je zeker bent van een plekje.
Reserveer je stoel
Spread the love!
Reserveer je stoel