Tower Ten

Tower Ten is de nieuwste uitbreiding van WTC Amsterdam, en biedt de hoogste kwaliteit en het grootste comfort. Zowel in de afzonderlijke kantoren als in de gemeenschappelijke ruimten. Als onderdeel van het WTC complex en met de levendige community, vind je hier wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

De focus van Tower Ten

Geluk en gezondheid

Net als jij willen wij dat professionals gelukkig, gezond en productief zijn op de werkvloer. Tower Ten biedt een zeer moderne werkomgeving, waar de focus ligt op duurzaamheid, energiezuinigheid en het welzijn van medewerkers. Tower Ten ontving het BREEAM-certificaat Excellent en is gebouwd volgens de nieuwste WELL Building Standards.

Meer informatie
Voor elk type bedrijf

Flexibele kantoorruimte

Als ondernemer moet je flexibel zijn en mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Tower Ten biedt zowel de gebruikelijke huurcontracten als een breed scala aan flexibele opties. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past als het gaat om de grootte van het kantoor, de looptijd van het contract, het interieurontwerp, de dienstverlening en uitgebreide faciliteiten.

Bekijk de mogelijkheden
Benieuwd naar Tower Ten? Neem een kijkje
Bekijk de website