Wellbeing

Een gezonde werkomgeving staat bij WTC Amsterdam op nummer een. Wij stimuleren een gezonde levensstijl met een divers aanbod aan goede voeding, uitgebreide sportfaciliteiten én ruimte voor plezier. WTC Amsterdam is daarnaast BREEAM gecertificeerd met veel aandacht voor duurzame service, kwaliteitsverbetering en gebruikersbeleving.

Wij zijn er voor jou

Mindful leven

Gezondheid reikt verder dan sporten en goed eten. Als je naast lekker in je vel, ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven én heb je minder last van stress. Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam op een locatie die volledig aansluit op jouw welzijn? Onze faciliteiten ondersteunen deze belangrijke balans tussen lijf en geest.

Bekijk onze faciliteiten
Word onderdeel van onze community

Socialclub

De Socialclub is een speciaal concept dat wij aanbieden in al onze kantoren. De essentie van het concept is goed communitymanagement. We houden iedereen op de hoogte over wat er in hun gebouw gebeurt.

Maar sociale verbinding, gezelligheid en ontspanning horen daar ook bij. Daarom organiseert Socialclub leuke, sportieve en educatieve evenementen en draagt bij aan de opzet van impactvolle projecten voor goede doelen.

Ontdek wat we organiseren
Duurzame initiatieven

BREEAM In-Use certificaat

WTC Amsterdam bezit een BREEAM in USE certificaat. Om dit certificaat te verkrijgen worden duurzaamheidsprestaties van de gebouwen onderzocht aan de hand van vragen in scoregroepen en categorieën. De scoregroepen zijn Asset, Beheer en Gebruik. De categorieën zijn Management, Gezondheid, Energie, Transport, Water, Materialen, Afval, Landgebruik en ecologie en Vervuiling. Voor ieder onderdeel dient bewijslast te worden aangeleverd die door een externe assessor wordt beoordeeld. Daarbij wordt er pas een score behaald, als de duurzaamheidsprestatie beter is dan wat wettelijk vereist is.

Meer informatie is te vinden op de websites van de Dutch Green Building Council en BREEAM NL.

Bekijk onze certificaten
Duurzame initiatieven

Green Business Club Zuidas

WTC Amsterdam is lid van de Green Business Club (GBC) Zuidas. De gezamenlijke ambitie is om van de Zuidas het meest duurzame en leefbare woon- en werkgebied van Nederland te maken. Hierbij zet elke aangesloten organisatie de eigen expertise in om elkaar te inspireren en te helpen. Het resultaat: een levendig en betrokken netwerk van professionals met één gezamenlijk doel: de Zuidas én de eigen bedrijfsvoering verduurzamen.

Meer informatie over GBC Zuidas
Bewust omgaan met gezondheid

Fysiek en mentaal welzijn

De gezondheids- en welzijnsinitiatieven bij WTC Amsterdam zijn gericht op het promoten van gezondheids- en welzijnseducatie, met toegang tot de Wellness-bibliotheek in de lobby voor iedereen die in onze kantoorruimtes werkt. Wij hechten veel waarde aan mentale gezondheid. Als je lekker in je vel en in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven en heb je minder last van stress.

Meer informatie over deze gezondheidsonderwerpen
Kom je langs? Ontdek ons gebouw
Contact