Wellbeing

Wellbeing

Een gezonde werkomgeving staat bij WTC Amsterdam op nummer een. Wij stimuleren een gezonde levensstijl met een divers aanbod aan goede voeding, uitgebreide sportfaciliteiten én ruimte voor plezier. WTC Amsterdam is daarnaast BREEAM gecertificeerd met veel aandacht voor duurzame service, kwaliteitsverbetering en gebruikersbeleving.

Wij zijn er voor jou

Mindful leven

Gezondheid reikt verder dan sporten en goed eten. Als je naast lekker in je vel, ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven én heb je minder last van stress. Onze faciliteiten ondersteunen deze belangrijke balans tussen lijf en geest.
Bekijk onze faciliteiten
Word onderdeel van onze community

Socialclub

De Socialclub is een speciaal concept dat wij aanbieden in al onze kantoren. De essentie van het concept is goed communitymanagement. We houden iedereen op de hoogte over wat er in hun gebouw gebeurt.

Maar sociale verbinding, gezelligheid en ontspanning horen daar ook bij. Daarom organiseert Socialclub leuke, sportieve en educatieve evenementen en draagt bij aan de opzet van impactvolle projecten voor goede doelen.
Ontdek wat we organiseren
Duurzame initiatieven

BREEAM In-Use certificaat

WTC Amsterdam bezit een BREEAM In-Use certificaat. BREEAM beoordeelt, bepaalt en certificeert de duurzaamheidsprestatie van gebouwen.

Voorbeelden van groene initiatieven, meegenomen in ons BREEAM-certificaat, zijn: bewegingssensoren in kantoren en parkeergarage, zonnepanelen op het dak (Torens A, B en C), verhuur van deelauto’s via Audi Shared Fleet en AMBER en Ecolabel gecertificeerde schoonmaakproducten.
Bekijk onze certificaten
Bewust omgaan met gezondheid

Fysiek en mentaal welzijn

De gezondheids- en welzijnsinitiatieven bij WTC Amsterdam zijn gericht op het promoten van gezondheids- en welzijnseducatie bij onze medewerkers (Torens ABCEFGHI) met toegang tot de Wellness-bibliotheek in de lobby. Wij hechten veel waarde aan mentale gezondheid. Als je lekker in je vel en in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven en heb je minder last van stress.
Meer informatie over deze gezondheidsonderwerpen

Kom je langs?

Ontdek ons gebouw

Contact