Gebouw

Gebouw

‘The place to connect’, dat is WTC Amsterdam. WTC Amsterdam biedt elke onderneming of organisatie een inspirerende werkplek. In onze community voel je je direct thuis. Met onze uitgebreide faciliteiten, inspirerende events en onze duurzame blik op de toekomst richten wij ons op de verbinding binnen onze community.

WTC Amsterdam Tower Ten
Welkom!

Over WTC Amsterdam

WTC Amsterdam bevindt zich in het bruisende hart van de Zuidas. Wij bieden een inspirerende werkplek voor ondernemende mensen waar samenwerken, andere mensen ontmoeten en ontspanning perfect samengaan.

WTC Amsterdam wordt beheerd door CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Global Investors. WTC Amsterdam investeert in kwaliteit van nieuwe kantoorconcepten en het verbeteren van de voorzieningen die daarbij horen.

Lees de verhalen van het WTC Amsterdam
Van alle gemakken voorzien

Faciliteiten

In en om WTC Amsterdam bevinden zich alle faciliteiten die je dagelijks nodig hebt. Een divers aanbod van restaurants en cafés maakt Zuidas een perfecte plek voor een (in)formele lunch, een borrel met collega’s of een zakelijk diner. Van Italiaanse koffiebar tot culinaire hotspot, er is voor ieder wat wils.

Daarnaast biedt WTC Amsterdam alle faciliteiten voor het dagelijkse gemak zoals een stomerij, supermarkt, kinderopvang, fitnessclub, een fysiotherapie-praktijk en zelfs een tandarts. In WTC Amsterdam vind je ook een designhotel waar je kunt overnachten.

Bekijk onze faciliteiten
Wij zijn klaar voor morgen

Smart Building

De kantoren van WTC Amsterdam bieden alle voordelen van moderne, slimme technologie. Voor veiligheid, klimaat, energieverbruik, verlichting, en toegangscontrole. Onze slimme technologie neemt jouw bedrijf niet alleen veel werk uit handen, maar helpt je ook om op deze vlakken hoge normen te halen die passen bij een eigentijdse en duurzame bedrijfsvoering.

WTC Amsterdam is uitgerust met een geavanceerde internetstructuur die onze huurders in staat stelt om gemakkelijk verbinding te maken met verschillende glasvezelproviders. Daarnaast bieden we indoor mobiele dekking met een toekomstbestendig netwerk, klaar voor nieuwe technologie, zoals 5G.

Lees meer over smart building
Onze lat ligt hoog

BREEAM gecertificeerd

Bij WTC Amsterdam verweven wij duurzaamheid in alles wat wij doen. Onze gebouwen zijn BREEAM gecertificeerd. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik verder af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag waarbij ook het individu steeds meer bezig is met hun ecologische voetafdruk en wij in hun dagelijkse werk daar een bijdrage aan leveren.

Meer over onze ambities

Bij WTC Amsterdam staan health en wellbeing voorop. Bij ons haal je het beste uit jezelf op sportief, mentaal en sociaal vlak.

Haal het beste uit jezelf

Lees meer

WTC Amsterdam behoort toe tot CBRE Dutch Office Fund. Een investeringsfonds van CBRE Global Investors.

Wie wij zijn

Lees ons verhaal

Benieuwd naar ons gebouw?

Bezoek ons

Vraag een rondleiding aan