Gebouw

‘The place to connect’, dat is WTC Amsterdam. WTC Amsterdam biedt elke onderneming of organisatie een inspirerende werkplek. In onze community voel je je direct thuis. Met onze uitgebreide faciliteiten, inspirerende events en onze duurzame blik op de toekomst richten wij ons op de verbinding binnen onze community.

WTC Amsterdam Tower Ten
Welkom!

Over WTC Amsterdam

WTC Amsterdam bevindt zich in het bruisende, zakelijke hart van Amsterdam. Wij bieden inspirerende kantoorruimte op de Zuidas voor ondernemende mensen waar samenwerken, andere mensen ontmoeten en ontspanning perfect samengaan.

WTC Amsterdam wordt beheerd door CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Global Investors. WTC Amsterdam investeert in kwaliteit van nieuwe kantoorconcepten en het verbeteren van de voorzieningen en faciliteiten die daarbij horen. Onze focus ligt op de Nederlandse markt. En dat is logisch gezien onze ambitie om regie te willen voeren op de klantbeleving in onze kantoren. Je moet de markt kennen, de lokale omstandigheden en de steeds veranderende behoeftes van je klanten en de maatschappelijke context waarin je opereert. Flexibel blijven inspelen op veranderingen, dat is onze uitdaging.

Lees de verhalen van het WTC Amsterdam
Van alle gemakken voorzien

Faciliteiten

In en om WTC Amsterdam bevinden zich alle faciliteiten die je dagelijks nodig hebt. Een divers aanbod van restaurants en cafés maakt Zuidas een perfecte plek voor een (in)formele lunch, een borrel met collega’s of een zakelijk diner. Van Italiaanse koffiebar tot culinaire hotspot, er is voor ieder wat wils.

Naast flexibele kantoorruimte in Amsterdam biedt WTC Amsterdam alle faciliteiten voor het dagelijkse gemak zoals een stomerij, supermarkt, kinderopvang, fitnessclub, een fysiotherapie-praktijk en zelfs een tandarts. In WTC Amsterdam vind je ook een designhotel waar je kunt overnachten.

Bekijk onze faciliteiten
Wij zijn klaar voor morgen

Smart Building

De kantoren van WTC Amsterdam bieden alle voordelen van moderne, slimme technologie. Voor veiligheid, klimaat, energieverbruik, verlichting, en toegangscontrole. Onze slimme technologie neemt jouw bedrijf niet alleen veel werk uit handen, maar helpt je ook om op deze vlakken hoge normen te halen die passen bij een eigentijdse en duurzame bedrijfsvoering.

WTC Amsterdam is uitgerust met een geavanceerde internetstructuur die onze huurders in staat stelt om gemakkelijk verbinding te maken met verschillende glasvezelproviders. Daarnaast bieden we indoor mobiele dekking met een toekomstbestendig netwerk, klaar voor nieuwe technologie, zoals 5G.

Lees meer over smart building
Onze lat ligt hoog

BREEAM gecertificeerd

Bij WTC Amsterdam verweven wij duurzaamheid in alles wat wij doen. Onze gebouwen zijn BREEAM gecertificeerd. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik verder af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag waarbij ook het individu steeds meer bezig is met hun ecologische voetafdruk en wij in hun dagelijkse werk daar een bijdrage aan leveren.

Meer over onze ambities
Hulp bij internationaal zakendoen

WTC Nederland

WTC Nederland helpt je om jouw handel in korte tijd op te starten, met onder andere landenanalyses, marktonderzoek, handelsmissies en trainingen. Binnen ons grote regionale en internationale netwerk, hebben wij snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de lokale markten.

Meer informatie
Poort naar de wereld

WTC Association

De samenwerkende World Trade Centers in Nederland zijn het regionale middelpunt voor internationaal ondernemen. Onze ervaren Trade Associates begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. We bieden wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven we jouw internationale ondernemerssucces een vliegende start.

Meer informatie
Waar we voor staan

CBRE Dutch Office Fund

Wij zijn een trots fonds dat exclusief investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele A-locaties, in toonaangevende zakelijke hubs met een uitstekende bereikbaarheid. Multi-tenant kantoren met een scala aan hoogwaardige voorzieningen. In onze portefeuille zitten smaakmakers als WTC Amsterdam, UP office building, WTC Schiphol, WTC Utrecht en Delftse Poort in Rotterdam.

Onze ambitie is om naadloos aan te sluiten op de continu veranderende wensen van onze huurders en gebruikers. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag.

Bij WTC Amsterdam staan health en wellbeing voorop. Bij ons haal je het beste uit jezelf op sportief, mentaal en sociaal vlak.

Haal het beste uit jezelf

Lees meer
WTC Amsterdam behoort toe tot CBRE Dutch Office Fund. Een investeringsfonds van CBRE Global Investors.

Wie wij zijn

Lees ons verhaal
Benieuwd naar ons gebouw? Bezoek ons
Vraag een bezichtiging aan