MUFG Bank

Monique Minkes-Elissen
Executive Assistant van de Raad van Bestuur

MUFG is al bijna 35 jaar huurder bij WTC Amsterdam. MUFG Bank (Europe) N.V. is een volledige dochteronderneming van MUFG Bank, die Japanse en andere wereldwijde klanten bedient. Dit doet zij via MUFG in Nederland en via filialen en dochterondernemingen in heel Europa. “Als internationaal bedrijf is het belangrijk om ons Europese hoofdkantoor op een centrale locatie te hebben. WTC Amsterdam is niet alleen handig voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Al met al voldoet WTC Amsterdam aan al onze eisen op het gebied van kantoorlocatie”, aldus Monique Minkes-Elissen.

 

Een locatie als geen ander

”WTC Amsterdam zorgt ervoor dat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rondom een gezonde werkplek. Ook denkt WTCA mee hoe we onze werkomgeving verder kunnen verbeteren voor een optimale work life balance. Ook de centrale ligging, midden in het centrum van Amsterdam, vlakbij het vliegveld, en de geavanceerde infrastructuur rondom dit gebied is alles wat je je als internationaal georiënteerd bedrijf wenst”, voegt Monique toe.

 

The place to connect

“Door het ontwerp van het gebouw kun je heel gemakkelijk contact maken met je buren. Een belangrijk aspect dat opvalt zijn de vele faciliteiten. Van faciliteiten om je persoonlijke gezondheid te ondersteunen, zoals tandartsen en fysiotherapeuten, tot restaurants en cafés voor gezelligheid en om in contact te komen met andere mensen. Bovendien zijn de open ruimten zeer uitnodigend en comfortabel om te gaan zitten en te vergaderen/chatten en/of om te ontspannen tijdens een pauze of om te zitten na werktijd,” vervolgt ze.

 

Diversiteit en internationaliteit

“Als internationale bank hechten wij veel waarde aan diversiteit en streven wij naar een cultuur waar inclusie en diversiteit hoog in het vaandel staan. Het internationale karakter van WTC Amsterdam sluit naadloos aan bij onze waarden, iets waar we trots op zijn. Het gevestigd zijn in het WTC Amsterdam, met zijn grote diversiteit aan nationaliteiten en culturen, zowel op als rond onze werkplek, geeft elke dag weer een energieke dimensie aan de werkdag!”

“Gevestigd zijn in het WTC Amsterdam geeft elke dag weer een energieke dimensie aan de werkdag!''

Monique Minkes-Elissen

Locatiemanager NL, Executive Assistant van de Raad van Bestuur

Ben jij de volgende? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan