Robert Walters

Martin Ockels
Workplace Manager

”De combinatie van het formele en informele karakter van WTC Amsterdam sluit perfect aan bij de kantoorformule die wij als Robert Walters belangrijk vinden. Wij willen onze medewerkers een hybride omgeving bieden, waar de grens tussen het kantoor en het persoonlijke leven geen harde lijn is. Dat moet juist hand in hand gaan op een levendige locatie volop bedrijvigheid, dat maakt het werken in WTC Amsterdam zo prettig. De reden dat we hier al sinds 2004 ons kantoor hebben.”

Work-life balance

”Vitaliteit is een belangrijk aspect binnen Robert Walters. We willen dat onze medewerkers op een plek werken die bijdraagt aan hun geluk, gezondheid en energie. Met alle faciliteiten binnen WTC Amsterdam kunnen wij ervoor zorgen dat de balans tussen werk en privéleven optimaal is. Sporten tussen de meetings door, een afspraak bij de fysiotherapeut of een gezonde lunch in een sfeervolle omgeving. Het kan hier allemaal, op elk gewenst moment.”

Continu in contact

”De locatie op de Zuidas is voor onze organisatie ideaal, door het grote aantal bedrijven dat hier kantoor houdt. Zo kunnen onze recruitment consultants vaak te voet naar vergaderingen bij hun klanten. Ook buiten de zakelijke ontmoetingen, komen we elkaar tegen. Bij de Blauwe Engel voor een borrel, op een van de vele events of in de wandelgangen voor een kort gesprek. Ik leer hier professionals uit allerlei culturen, bedrijven en nationaliteiten snel kennen, maar wel in de setting van een huiselijke omgeving. Onze medewerkers voelen zich hier echt thuis.”

Service van wereldniveau

”Het werken bij WTC Amsterdam is geweldig door de bedrijvigheid en levendigheid dat het complex heeft. Maar ook door de hoge kwaliteit die zij bieden. Dat zie je terug in het interieur, de voorzieningen, beveiliging, maar vooral in de service die zij bieden. We kunnen altijd terecht met onze wensen, en met één telefoontje staat er dezelfde dag nog iemand in ons kantoor om te helpen met een calamiteit of reparatie. Ze luisteren naar onze wensen, en ontzorgen op vele vlakken. Zelfs bij een grote verbouwing. Hierdoor bespaar ik veel tijd. Al die voorzieningen samen, maken WTC Amsterdam tot een plek waar ik nooit meer wegwil. Als ik ’s ochtends op mijn fiets aankom, denk ik telkens weer: wat werk ik op een gave plek.”

Met ons kantoor in WTC Amsterdam kunnen wij een werkplek faciliteren waar onze medewerkers graag komen. Een plek die afstand heeft van thuis, maar wel een huiselijke sfeer ademt

Martin Ockels

Workplace Manager bij Robert Walters

Ben jij de volgende? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan