PageGroup

Joost Fortuin
Senior Managing Director

“Vroeger vond men het maar raar dat we niet meer in het centrum bij de grachten zaten. We zitten hier sinds 1998 en zijn inmiddels met 200 medewerkers. Zuidas was destijds veel meer een echt business district. We waren destijds vooral gecharmeerd van de vele faciliteiten. Belangrijke reden dat we er nog steeds zitten is ook de uitstekende bereikbaarheid. Er zijn volop parkeermogelijkheden, we zitten dichtbij uitvalswegen en met het openbaar vervoer kun je alle kanten op. En tot slot, minstens zo belangrijk, je zit hier inmiddels volop in het echte leven. Je kunt zo de deur uitlopen om even een cadeautje te kopen. En in de groots opgezette centrale hal is altijd wel wat te beleven. Mensen die lunchen, senioren die een architectuur rondleiding krijgen, kinderen van de opvang die in en uitlopen… Het leeft hier.”

Meer dan werk

“We voelen ons betrokken met de Zuidas en het leven dat hier zich afspeelt. Het heeft ook veel te bieden. Van de Blauwe Engel tot supermarkt en stomerij. Alles wat het leven makkelijk maakt, daar kun je hier tussen de bedrijven door gebruik van maken. Je vindt hier zitjes om even bij te praten, allerlei horeca en ook buiten de deur is er genoeg te doen. Dat geeft je het gevoel dat het niet alleen om werken draait. Een kantoor wordt toch steeds meer een hub waar je je DNA en cultuur bewaart en je collega’s ontmoet. Maar het is niet meer de enige plek waar je werkt en ook niet meer de plek waar je alleen maar werkt.”

Duurzaam en gezond

“Voor ons is het ook belangrijk dat duurzaamheid en gezondheid hier echte thema’s zijn. Afval scheiden, energiebesparing, CO2-uitstoot… Milieu en klimaat vinden wij heel belangrijk. Je kunt hier absoluut heel gezond eten en er is een enorme keuze. Wil je even een frisse neus halen om te ontspannen, dan loop je zo het Beatrixpark in. Nee, dit is echt een unieke plek.”

Sinds 1998 zijn we met ons kantoor in gevestigd in WTC Amsterdam. Het is voor ons nog steeds de enige locatie waar zakelijk en privé echt hand in hand gaan.

Joost Fortuin

Senior Managing Director bij PageGroup

Ben jij de volgende? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan