D&B The Facility Group

Edo den Hertog & Jan-Willem de Bruijn
General Manager Facility Management & CEO

Edo den Hertog en Jan-Willem de Bruijn zijn respectievelijk de general manager en CEO van de D&B The Facility Group. Sinds 2012 de partner van CBRE om samen WTC Amsterdam tot ‘a great place to be’ te maken. En dat doen ze met heel veel inzet en plezier.

Jan-Willem:

“WTCA is echt een heel leuk dorp, altijd reuring en dynamiek. En een mooie mix van bedrijven. Groot, klein, uit alle windstreken. Een omgeving die ons als organisatie goed past. We hebben hier ook een eigen kantoor en zijn met ruim 80 mensen dag in dag uit bezig om het de huurders naar de zin te maken met onze dienstverlening van schoonmaak, security en servicepoint tot horeca.”

Edo:

“WTC Amsterdam wil echt de toon zetten en dat geeft ons de ruimte om nieuwe concepten en technieken in de markt te zetten. Sensoring in de toiletten bijvoorbeeld. We weten precies hoeveel mensen er gebruik van maken en wat de mate van vervuiling is. Zo ben je veel beter in staat maatwerk te leveren en ervoor te zorgen dat alles spik en span is. Of neem onze nieuwe horecaconcepten. Het gezellige grand café Ox & Bucks, de Stach winkel, het We Canteen Foodcourt, het populaire restaurant Che Buono, Poké Perfect, allemaal horecaconcepten in het WTC die wij daar samen met onze partner Horeca Zuidplein hebben mogen ontwikkelen. WTCA is echt onderscheidend, met hun dienstverlening naar huurders toe. We zijn er trots op dat wij daaraan kunnen bijdragen.”

Jan-Willem:

“Het dagelijks contact met huurders is voor ons super belangrijk. Zo weten we heel goed wat leeft, waar mensen behoefte aan hebben, zodat we daar goed op in kunnen blijven spelen. Wij willen vooroplopen, innoveren en experimenteren. Als iets aanslaat, dan zetten we het door. Daarbij gaan we minimaal voor een cijfer 8. En dat wordt gewaardeerd. Huurders lopen met ons weg en zien ons als onderdeel van de hoogwaardige dienstverlening die WTCA op alle terreinen biedt.”

Edo:

“We ontfermen ons ook graag over nieuwe huurders. Wij helpen ze zo nodig hun weg te vinden ook op het gebied van inkoop van dienstverlening. We kunnen ze volledig ontzorgen. Van schoonmaak tot hospitality-diensten. Doordat we in house zitten, kunnen snel schakelen en goed anticiperen. We willen samen met WTC trendsetter zijn op belangrijke thema’s als duurzaamheid, vitaliteit en ICT.”

WTC Amsterdam challenged ons elke dag.

Jan-Willem de Bruijn

CEO bij D&B The Facility Group

Ben jij de volgende? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan