Sushi Time

Barbara van Son
Eigenaresse

Sinds 2000 is Sushi Time gevestigd in WTC Amsterdam, en nog altijd een begrip. ”WTC Amsterdam is een prachtig zakelijk gebied, waar wij als Sushi Time met veel plezier onderdeel van zijn. Door de jaren heen is het gebied enorm uitgebreid met nieuwe kantoorpanden, maar ook met een scala aan faciliteiten. Het complex is daardoor een totaalplaatje geworden.”

Alles om de hoek

”Bij het verlaten van de werkplek, zit je binnen vijf minuten op het terras of aan tafel voor een lunch. Wij zitten letterlijk bij de gasten om de hoek. Daarbij is alles mogelijk, van uitgebreid lunchen tot dineren. Maar ook voor een snelle take-away of catering op het kantoor zelf. Wij gaan daarbij helemaal mee met de persoonlijke wensen. De gast staat echt centraal, zij bepalen zelf hoe lang ze hun pauze willen maken. Ook na werktijd zijn we er voor de gastronomische beleving. We zitten in een zakelijke omgeving, maar bieden gasten echt een uitstapje dat in hun persoonlijk leven past.”

Internationaal midden in Amsterdam

”Het WTC Amsterdam biedt voor elk individu wat aan. Van welke generatie of nationaliteit je ook bent. Ook met onze kaart zijn we internationaal geori├źnteerd. Met onze reizen naar Japan zorgen we dat de gerechten naadloos aansluiten op de trends, specialiteiten en gezonde maaltijden die op dit moment populair zijn. In het WTC Amsterdam is vrijwel alles mogelijk, en als Sushi Time gaan we daar volledig in mee.”

Het mooie is dat WTC Amsterdam door alle veranderingen die er de afgelopen jaren zijn geweest, continu in ontwikkeling blijft. Een verzamelplek waar mensen genieten van een lunch of diner op een locatie waar altijd vernieuwing en innovatie is.

Barbara van Son

Eigenaresse bij Sushi Time

Ben jij de volgende? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan